Receptenboek “Koken met Henriëttes”

 1. kaft en pagina kookboekHenriëtte schrijft eigen receptenboek! Het schrijven van een kookboek stond al langer op mijn verlanglijstje, want sinds we in 2011 begonnen zijn met het pureren van tomaten en het verkopen van basissaus in potten, vragen onze klanten wat je allemaal met deze sauzen en tomaten kunt maken. Daarom heb ik een kookboek geschreven, waarin de favoriete recepten van mijzelf en onze medewerkers, maar ook van onze klanten, zijn gebundeld.

  Donderdag 24 november 2016 vond onder grote belangstelling de officiële uitreiking plaats van het eerste exemplaar in onze kaskeuken. Tijdens deze avond konden de aanwezige gasten genieten van diverse hapjes die in het receptenboek opgenomen zijn.

  Via een Facebook-oproep kwam ik op het idee mijn kookboek de naam “Koken met Henriëttes” te geven. De winnaars van deze actie waren uitgenodigd voor de boekpresentatie en ontvingen als dank hun eigen gesigneerde kookboek.

  Koken met Henriëttes is vanaf nu te koop voor €19,95. Het boekt telt 120 pagina’s en is samengesteld met lekkere, verrassende en eenvoudig te bereiden recepten. Het receptenboek is met mooie foto’s geïllustreerd, is 21x21cm en heeft een harde, glanzende kaft. U kunt het boek kopen in onze biologische boerderijwinkel. De openingstijden zijn:

     • Maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur
     • Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
     • Zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur
   

  Wilt u het receptenboek liever toegestuurd krijgen?

  Dat kan ook via onderstaand formulier.

 2. Naam*
  Vul aub uw naam in
 3. Adres*
  Vul aub uw straatnaam en huisnummer in
 4. Postcode en Plaats*
  Vul aub uw postcode en plaats in
 5. E-mailadres*
  Vul aub uw e-mailadres in
 6. Aantal boeken?*
  Vul aub het aantal in
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Het bedrag van €19,95 (per boek) + verzendkosten kun je overmaken naar ALDO B.V. met rekeningnummer: NL 39 RABO 01119.02.142 onder vermelding van je naam.
  In Nederland bedragen de verzendkosten voor één boek € 3,95 en voor het versturen van meerdere boeken (pakket) zijn de kosten € 6,95.