Zeewier workshop (27 mei 2018)

Binnenkort weer een heerlijke workshop met biologische producten uit de regio. Samen met Peggy van Be-Leef ga je aan de slag met verschillende zeewierthee en zeewiersnacks. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk nog even op www.be-leef.eu/workshops

Data 27 mei a.s. van 13 uur tot ongeveer 16 uur. Kosten:€ 35,- p.p. (minimale deelname 6 personen). Dit is inclusief welkomstdrankje,

Bekijk hier de sfeer van vorige keer.

kookworkshop zeewier in dongen

Kookworkshop met zeewier

Zondag 21 januari 2018 is er weer een verrassende workshop bij NatuurlijkTomaat. Een heerlijke workshop met de oudste groente ter wereld. Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-10518943.

zeewier workshop in dongen (brabant)

Open inschrijfavonden kookworkshops 2018

Kookworkshop SOEP & KETCHUP maken

Je leert zelf soep en ketchup maken en natuurlijk krijg je ook een potje mee naar huis. € 24,50 p.p. incl. welkomst drankje
Start: 19.00 – 21.30 uur.

Kookworkshop TAPAS maken

Samen verschillende koude en warme gerechtjes maken om ze daarna samen op te eten. € 49,50 p.p. incl. drankjes
Start: 19.00 – 21.30 uur.

Data: 14 mei  tomaatje  5 juni  tomaatje  10 spetember  tomaatje  1 oktober

Inschrijven? Stuur een e-mail met uw keuze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

workshops soep ketchup tapas

 


Rondvaart en bezoek aan NatuurlijkTomaat

rondvaartboot

2016 verrassend dongenBreng 's ochtends een bezoek aan NatuurlijkTomaat in Dongen ontvangen en bezoek de tomatenkwekerij van Alfons en Henriette van den Hoek. In de kassen worden op biologische wijze diverse soorten tomaten, komkommers en paprika’s gekweekt door mensen die met passie werken aan naturlijk producten.

Rondvaart vanaf Heusden

In de middag vertrekt u op eigen gelegenheid naar Heusden om aan boord te gaan voor een Rondvaart van Wiljo. Terwijl het prachtige Hollandse landschap aan u voorbij trekt, kunt u van een lunch genieten. De route passeert onder andere Wijk en Aalburg, Veen en Aalst en stukken beschermd natuurgebied met tal van watervogels. Na afloop meren we aan in de haven van Heusden.

Bekijk hier meer informatie over dit heerlijk en natuurlijk uitstapje

 


Kookworkshops & Vergaderen

Samen met u maken wij de leukste ideeën tot een onvergetelijke ervaring.

Wat is er dan zoals mogelijk op ons bedrijf?

Bij NatuurlijkTomaat.nl kunt u met een groep diverse kookworkshops maken, zoals Soep & ketchup, tapas en BBQ. Verder is onze locatie uniek om in ongedwongen sfeer met elkaar te genieten tijdens een familiedag of personeelsuitstapje.

Wist u dat wij ook een vergaderlocatie zijn voor inspirerende en vruchtbare vergaderingen in een stimulerende omgeving? Wi-fi en flatscreen zijn aanwezig. Verder is elk uitstapje te combineren met lunch- of dinermogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Voor groepen geven wij leuke en leerzame excursies op ons bedrijf.

Speciaal voor schoolkinderen zijn wij daarvoor aangesloten bij klasseboeren


Art-Works

tomaat schilderijSamen met Art-Works hebben wij een aantal nieuwe, creatieve workshops voor u in de aanbieding. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitjes, events of als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten en/of trainingen.

"In de kassen van NatuurlijkTomaat.nl gaan wij samen met u op zoek naar al het moois dat de kas te bieden heeft. Dit verwerken we vervolgens in een schilderij. Voor een schilderworkshop is deze locatie uniek en een bron van inspiratie. Uiteraard is ieder gewenst onderwerp om te schilderen mogelijk.

Ook biedt Art-Works arrangementen aan waarin de schilderworkshop gecombineerd wordt met een kookworkshop. In deze workshop maakt u heerlijke gerechten met de tomaten die u zelf geoogst heeft. Deze verwerkt u tot een lekkernij variërend van viergangenmenu tot tomatenketchup. Voor ieder wat wils dus!

Creativiteit werkt voor iedereen en laat medewerkers letterlijk uit de verf komen," aldus Art-Works" www.art-works.nu
Minimale groepsgrootte 10 deelnemers, maximaal 100.

Spelshow | Ik Hou Van Brabant

pop-up uitjes Het leukste entertainment vind je bij het Pop-Up Uitjes team! Dit enthousiaste team verzorgt ook in de kassen van NatuurlijkTomaat originele spelshows vol humor, muziek en leuke spelelementen voor elk event! De Ik Hou Van Brabant spelshow is een origineel top entertainment programma voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen! Deze spelshow met een echt Brabants tintje heeft een hoog entertainment gehalte waarbij competitie, strijd, humor, Brabantse gezelligheid en hilariteit hand in hand met elkaar gaan

Naast de Ik Hou Van Brabant spelshow kun je het Pop-Up uitjes team ook in onze kassen in Dongen boeken met spelshows zoals Just Beat It, Welcome On Board, Gek Van Oranje en vele ander themashows zoals Ik Hou Van Kerst en Ik Hou Van Sint en Piet.

www.popup-uitjes.nl

Teambuilding

Oerkracht AdviesWil je een gezellig samenzijn van jouw team en/of organisatie combineren met teambuilding? Oerkracht Advies zet teams (terug) in hun kracht. Dit gebeurt o.a. door middel van het verkennen van effectieve en ineffectieve patronen in de communicatie met elkaar.

Ook het verzorgen van een gehele training behoort tot de mogelijkheden. Oerkracht Advies verzorgt trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit en leiderschapsstijlen. Geef ons aan wat je wilt bereiken en wij verzorgen de bijeenkomst, locatie & catering!

www.oerkrachtadvies.nl

Filmimpressies

Bekijk onze filmimpressies:
Filmimpressie: Klanten over NatuurlijkTomaat...
Filmimpressie: Workshops & more...

Activiteiten

Het bruist bij ons van de activiteiten. Jong of oud, voor elk wat wils. Elk uitstapje is te combineren met een buffet, een heerlijke barbecue of uw eigen pizza maken en bakken met de pizzarette, binnen of buiten. Bij ons is het altijd bbq-weer!

Workshop tomatensoep en of ketchup maken

Wie maakt de lekkerste tomatensoep of ketchup? In een ± drie uur durende workshop komt u van alles over de teelt van tomaten te weten, gaat u zelf oogsten en aan de slag in onze keuken in de kas. Dit alles in een gezellig ontspannen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Kookworkshop met MoniqueKookt.nl

In samenwerking met MoniqueKookt.nl verzorgen wij een smakelijke avond vol culinair genot.

Personeelsuitstapje,  teambuilding of familieuitstapje?

Laat u verrassen!

Informeer geheel vrijblijvend eens naar alle mogelijkheden. Bel gerust of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

struiche - quiche met streekproducten

DE QUICHE UIT DE STREEK!

In samenwerking met De Moerderij uit de Moer, De Driehoek uit Oosterhout en de Ambachtshoeve uit Raamsdonk hebben we een struiche gemaakt. Hierin hebben we de passie voor ons vak en onze producten vol liefde samen­gebracht.

struiche

Pick Up Point

boerschappen ophaalpunt dongen

BOERSCHAPPEN
PICK UP POINT

Woensdag 16.30 - 18.00 uur

Pizzarette huren?

foto pizzarette 1
Gezellig pizza maken op tafel
met familie en vrienden?
Huur een pizzarette

Groente-automaat

ALDO-groenteautomaat-5D3 2887 1200px

In de automaat kunt u in het oogstseizoen onze eigen verse producten kopen.
Het hele jaar door zijn Henriëttes soepen en sauzen in de automaat verkrijgbaar.

facebook twitter

Contactinformatie

natuurlijk-tomaat-nl
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen
Tel: 06 - 302 11 261
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Educatief leerbedrijf
Kijk maar eens op www.klasseboeren.nl


Wij zijn het hele jaar geopend:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:

Donderdag:
Vrijdag:

Zaterdag:

09.00 – 18.00u
09.00 – 18.00u
09.00 – 18.00u
09.00 – 18.00u
09.00 – 18.00u
09.00 – 16.00u


Andere tijden?
Graag even bellen voor een afspraak

pin icoon  U kunt bij ons pinnen

  

Trotse partner van...

JOGG LogoJOGG | www.JOGG-Dongen.nl

 

CIVCIV tuinbouw | www.civtu.nl

 

St Koentje logowww.stichtingkoentje.nl
 

peeenstekers logo

De Peeënstekers | peeenstekers.nl

ZOB logo.png

ZOB (Zorg om Boer en Tuinder) | zorgomboerentuinder.nl/

 

pin logogratis WIFIlatrappefietsroutenetwerk logo

fietsoplaadpunt logo SKAL logologo boerschappen